**
Hoivatuote Repo
Etusivu Yritys Yhteystiedot Ota yhteyttä Toimitusehdot Uutiset TILAA UUTISKIRJEEMME
**
**
Tuoteryhmät
Uutiset
25.03.2020
Postin säilytysaika pidennetty 21 päivään
Kaikkien Postin palvelupisteistä (postit, automaatit) noudettavien lähetysten eli kirjeiden ja pakettien säilytysaikaa o...
Lue lisää
Lisää uutisia
Asiakkaalle
Tietosuoja
Toimitusehdot
Käyttöehdot
Yritys
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Uutiset
Postin säilytysaika pidennetty 21 päivään Päivä: 25.03.2020

Kaikkien Postin palvelupisteistä (postit, automaatit) noudettavien lähetysten eli kirjeiden ja pakettien säilytysaikaa on pidennetty 21 päivään, jotta asiakkaille jää enemmän aikaa lähetysten noutamiseen. Muutos on voimassa valmiuslain päättymiseen, ja se vaikuttaa 23.3. jälkeen noutopisteisiin toimitettuihin lähetyksiin, ei jo Postille toimitettuihin ja noudettavissa oleviin lähetyksiin. Postinsaajat saavat tilauksestaan saapumisilmoituksen, jossa on maininta säilytysajan pituudesta.

Koronavirus ei ole vaikuttanut Postin palveluihin Suomessa. Kaikki lähetykset ja rahti saadaan käsiteltyä ja toimitettua vastaanottajille. Myös kaikki muut Postin palvelut ovat käytössä. 

Perille toimitettavat, kuitattavat ja seurattavat lähetykset

  • Normaalista tavasta poiketen, lähetystä ei luovuteta vastaanottajalle käteen vaan Postin kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen.
  • Posti ei myöskään pyydä vastaanottajalta allekirjoitusta, vaan toimitus kirjataan kuljettajan toimesta Postin järjestelmään.
  • Mikäli kotiin tehtävässä toimituksessa on postiennakkomaksu, ohjataan lähetys Postin palvelupisteeseen noudettavaksi.

 

Takaisin
Copyright © 2011 Hoivatuote Repo | Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu