**
Hoivatuote Repo
Etusivu Yritys Yhteystiedot Ota yhteyttä Toimitusehdot Uutiset TILAA UUTISKIRJEEMME
**
**
Tuoteryhmät
Kerro kaverille
Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.

Jaa Facebookissa!
Uutiset
31.01.2021
Toimituskulut
Kirjelähetys 3€ Postipaketti 6.90€ Matkahuolto 7.90€     ...
Lue lisää
Lisää uutisia
Asiakkaalle
Tietosuoja
Toimitusehdot
Käyttöehdot
Yritys
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
BONYplus Express 32 tablettia  15.95€
0.50€/tbl

Poretabletit oraalisten laitteiden puhdistukseen.

Oraalisten laitteiden puhdistaminen on tärkeää bakteerikertymien ehkäisemiseksi. Bony Express 32 poretabletit ovat tehokkaita mutta hellävaraisia. Puhdistaminen käy helposti ja nopeasti, varmistaen suukojeen maksimaalinen käyttöikä.
 
Express 32 tabletit vähentävät plakin muodostumista, ne kirkastavat suukiskoja, ehkäisevät hajuja sekä poistavat tahroja ja jäämiä. Tabletti poistaa biofilmin ja jättää kiskoihin raikkaan mintun maun ilman limakalvoärsytystä. Fosfaatiton. Vaikuttavia ainesosia ovat mm.: natriumbikarbonaatti, kaliumperoksimonosulfaatti ja sitruunahappo.
 
Käyttöohje: Aseta yksi poretabletti lasilliseen kädenlämpöistä vettä. Laita suukoje liuokseen ja anna liota sinertävässä liuoksessa vähintään kolme minuuttia tai koko päivän ajan. Poista suukoje vedestä illalla ennen nukkumaan menoa, hävitä liuos ja huuhdo suukoje huolellisesti kylmän tai lämpimän juoksevan hanaveden alla. Suositellaan käytettäväksi päivittäin hyvän suuhygienian saavuttamiseksi.
 
Huomioitavaa: Vain ulkoiseen käyttöön. Hävitä liuos käytön jälkeen. Älä käytä tuotetta mikäli olet allerginen jollekin sen ainesosalle. Älä laita tablettia suuhun. Tablettipulveri voi aiheuttaa silmävaurion. Älä juo liuosta tai käytä sitä suuvetenä. Huuhtele suukoje huolellisesti ennen suuhun asettamista. Lopeta tuotteen käyttö ja käänny lääkärin puoleen mikäli havaitset ihoärsytystä, turvotusta tai kipua käytön jälkeen. Säilytettävä kuivassa paikassa. Kertakäyttöinen.
 
Ainesosaluettelo: Sodium Bicarbonate, Potassium Monopersulfate, Citric Acid, Lactose, Sodium Carbonate, PVP/VA Copolymer, Sodium Lauryl Sulfate, Peppermint Flavour, CI 73015.
Rekisteröity luokan I lääkinnälliseksi laitteeksi.

Arviot
Määrä:
Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös
Vauhti Clean & Go käsidesi 100ml
Vauhti Clean & Go käsidesi 100ml
3.90€ 2.90€
Somnofit lämpömuokattavat purenta- ja kuorsauskiskot
Somnofit lämpömuokattavat purenta- ja kuorsauskiskot
89.00€
Somnolis Purentakisko
Somnolis Purentakisko
29.90€
Copyright © 2011 Hoivatuote Repo | Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu